Disney+

The Mandalorian Sæson 2 kommer på Disney+ d. 30 oktober

Og ja, naturligvis er Baby Yoda med i den nye sæson af Mandalorian.

Mandalorian er en af de største succeser på den unge tjeneste Disney+ – og især den lille og vanvittigt nuttede Baby Yoda som naturligvis også kan fås som LEGO figur har vist sig at være en overraskende succes. Det kalder selvfølgelig på en sæson 2, og heldigvis har Disney ikke ligget på den lade side, så de er allerede klar med sæson 2, som får præmiere d. 30 oktober.

Mandalorian kan være Emmy-vinder ved præmieren

The Mandalorian er nomineret til en hel bunke Emmyer, så der er en realistisk chance for, at holdet, når serien ruller over skærmen til oktober, har en hel række statuetter stående på hylden. Blandt andet er serien nomineret for “bedste Drama serie”. Du kan se hele listen over nominerede på Emmyernes hjemmeside.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hver uge eller det hele på en gang?

Sæson 1 af Mandalorian blev udsendt sådan at der kom et afsnit hver uge. Hvis du vil binge serien bliver du altså nødt til at vente ganske længe – men på den anden side er der også noget charmerende ved, at holde spændingen kørende over en længere periode.

Der er desværre intet nyt om handlingen i den kommende serie, ligesom der heller ikke er frigivet trailere endnu. Hold øje med iNPUT på Facebook – så holder vi skarpt øje med eventuelle Mandalorian nyheder.

Back to top button