fbpx

 

 

 

 

Gadgets

Nu kommer Baby Yoda også som Lego

Lego har barslet med to nye sæt fra The Mandalorian - inklusive Baby Yoda. Naturligvis.

Lego har officielt præsenteret to nye Star Wars-sæt, baseret på tv-serien The Mandalorian, forud for legetøjsmessen i New York, der slår dørene op i weekenden. Det største af sættene er rumskibet Razor Crest, komplet med fem minifigurer – inklusive Baby Yoda. Det andet sæt er BrickHeadz-udgaver af henholdsvis The Mandalorian og The Child (som er Baby Yodas egentlige “navn”).

Begge sæt kommer i handelen efter sommer; de to BrickHeadz lander 1. august, mens Razor Crest flyver (sorry) ind på butikshylderne den 1. september.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Lego 75292 The Razor Crest-sætter har 1.023 dele og måler 38 centimeter i længden, 14 i højden og 28 i bredden. Der kan sidde to figurer i cockpittet, lastrummet kan åbnes og en rampe køres ud. Der er endda redningskapsel, der, naturligvis, kan afmonteres. Sættet leveres med fem figurer, nemlig Mandalorian, IG-11, Greef Karga, en Scout Trooper og så The Child der er fremstillet specifikt til dette sæt. Prisen bliver 1.199 kroner.

Lego 75317 The Mandalorian & The Child BrickHeadz er et samlet sæt, der består af 295 dele. Baby Yoda er her placeret i sin flyvende barnevogn og The Mandalorian er i fuld kampuniform, komplet med signatur-blaster og riffel på ryggen. Baby Yoda har i øvrigt justerbare ører, så den kan skifte ansigtsudtryk. Prisen for begge figurer bliver 180 kroner.

Anden sæson af The Mandalorian får i øvrigt på Disney+ til efteråret; efter at tjenesten er kommet til Danmark. Se Razor Crest-sættet og Mandalorian & Barnet hos Lego

Back to top button