×
Disney+

Disney taget på sengen af baby-Yoda

Fans står i kø for at købe julegaver med figuren der er kendt som baby-Yoda, men Disney kan først levere til foråret.

Disney plejer at have rigtig godt styr på alle aspekter af merchandise, men i år er de blevet taget gevaldigt på sengen – og det endda lige op til jul. ”Synderen” er den lille karakter baby-Yoda fra tv-serien The Mandalorian, der er en af Star Wars-flagskibene på Disney+ streamingtjenesten. 

Karakteren, der officielt går under navnet The Child, men af nettet hurtigt er blevet døbt baby-Yoda er på rekordtid blevet helt tåbeligt populær. Og det er åbenbart kommet fuldstændig bag på Disneys kommercielle afdeling. I hvert fald er hylderne med baby-Yoda merchandise gabende tomme her op til jul.

Først i disse dage har købelystne The Child-fans fået mulighed for at bestille legetøj – men det er først med levering til april måned. Der har simpelthen ikke været sat en produktion i gang. 

Disney forsøgte sig godt nok med en feberredning, ved at tilbyde t-shirts og kaffekopper med baby-Yoda, men alle produkterne var prydet af en identisk koncepttegning af The Child – og det vakte naturligvis ikke just jubel i fanbasen.

baby-Yoda
Baby-Yoda legetøjet er først klar til levering til foråret.

Men stadig er udvalget temmelig pauvert. Ud over de førnævnte t-shirts og kopper har fans nu fået mulighed for at forudbestille en Pop! Vinyl-udgave samt en 11 tommer høj dukke af The Child. Se udvalget hos Disney Store her.

Kærligheden til The Child, der i øvrigt skal forestille et 50-årig eksemplar af samme race som Yoda, har udmyntet sig i en syndflod af memer.  Her er et par af reaktionerne:

 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.