fbpx

 

 

 

 

Gaming

Mario Kart Tour lander på din telefon 25 september

Kan Mario Kart Tour gøre sig lige så godt på mobile enheder, som på konsollen? Det finder vi ud af den 25. september hvor spillet endelig frigives.

Nintendo har afsløret, at deres næste store titel til mobiltelefoner, Mario Kart Tour, ankommer den 25. september. Firmaet offentliggjorde datoen helt uhøjtideligt i et tweet. Følger man linket i tweetet kan man forudbestille spillet både på Android og iOS-enheder (iPhone og iPad).

Mario Kart Tour blev udgivet som betaudgave til Android tidligere på året – og der er mildest talt store forventninger til spillet, som nogle analytikere hævder kan blive ”Nintendos første store milliard kroners-app”. Tidligere titler som Super Mario Run er ikke blevet voldsomt populære, men de har heller ikke Mario Karts historik. Igennem de sidste 37 år har konceptet vist sig særdeles modstandsdygtig mod tidens tand.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Spillet blev først annonceret helt tilbage i februar 2018, hvor det blev fortalt, at det var under udvikling. Det har været ventet med længsel siden. Ifølge rygterne bliver spillet gratis, men det bliver – naturligvis – muligt at tilkøbe ekstraudstyr der giver dig en fordel i forhold til modspillerne. 

Læs også vores anmeldelse af Mario Kart 8 Deluxe til Nintendo Switch.

Her er Nintendos tweet:

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button