Teknologi

Microsoft bygger på en foldbar enhed i lommestørrelse

Andromeda hedder enheden, Microsoft arbejder på. Den kan foldes og skal udviske grænsen mellem mobil og computer

Rygterne om at Microsoft arbejder på en Surface Phone har floreret i årevis – og nu fortæller The Verge at det er ganske vist. Enheden, der går under navnet Andromeda bliver en lommerigtig enhed, der vil “sløre grænsen mellem mobiltelefonen og computeren”. Sådan beskriver Microsoft det selv i et dokument, som The Verge angiveligt skulle have fået fingrene i.

Tidligere patenter og læk har antydet, at Andromeda bliver en foldbar enhed, der kan skifte størrelse alt efter hvordan den skal bruges. Foldbare computere er ikke nyt – der var masser af dem på Comoutex-messen i år – men problemet er, at de hidtil alle har hængsler og mellemrum mellem skærmene. Med andre ord, en slags laptop-udgave af Nintendo DS.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Meget indikerer, at Microsoft vil løse det problem ved at give Andromeda en skærm, der kan foldes rundt om hængslerne. Faktisk går The Verge så langt at sige, at “de nuværende testmodeller af Andromeda er nærmest identiske” med de Surface-koncepttegninger som David Breyer skabte for et halvt år siden. Se dem i Tweetet nedenfor.


Artiklen fortsætter efter annoncen

Rygterne hævder også, at Microsoft allerede vil være klar til at vise os Andromeda inden årets udgang – men forvent ikke at se en færdig, butiksklar udgave. Det bliver med garanti en fungerende prototype. Hvis den findes.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.