Gadgets

I dag er Microsoft-dag – sådan ser du med

Microsoft holder i dag sit årlige Surface-event i New York. Får vi måske et glimt af de foldbare Surface-enheder med dobbeltskærm?

I eftermiddag holder Microsoft sit årlige Surface-event i New York. Her vil firmaet naturligvis vise os alle sine opdaterede Surface-enheder, klar til salg inden julesæsonen, men mere interessant bliver det, om Microsoft er ved at være klar til at vise os sine eksperimentelle Surface-enheder; eksempelvis ”Centaurus” der er udset som det flagskib der skal vise, hvad foldbare enheder med to skærme i virkeligheden kan præstere.

Microsoft har tidligere arbejdet på en mindre enhed, med kodenavnet Andromeda, men den skulle firmaet have sat på pause til fordel for Centaurus. Ifølge rygterne skulle Centaurus have to 9-tommer skærme i 4:3-format og den vil være udrustet med Windows 10X, en letvægtsudgave af Windows, der er baseret på Windows Core OS (WCOS) systemet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Mere realistisk er det, at vi får opdateringer af de eksisterende Surface-enheder. Surface Book trænger til en opdatering, mens Surface Laptop og Surface Pro-hardwaren gættes at få USB-C.

Microsoft streamer eventet live på deres hjemmeside. Eventet starter klokken 16.00, dansk tid – og vi følger naturligvis op med nyhederne fra eventet.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.