TeknologiTophistorie

Rapport: Microsoft skrotter Windows 10X

Ifølge en ny rapport, skrotter Microsoft Windows 10X.

Rapporten stammer fra petri.com, som hævder, at Windows 10X ikke udkommer i år, trods Microsoft annoncerede en lancering i år. Det er faktisk slet ikke sikkert at Windows 10X nogensinde lanceres, da det siges, at Microsoft har fokus på standardudgaven af Windows.

Microsoft havde oprindeligt planlagt at lancere Windows 10X, en mere let og forenklet version af Windows, sammen med nye enheder med dobbelt skærm, herunder Surface Neo. Da pandemien ramte sidste år, lovede Microsoft dog, at Windows 10X også ville ankomme til laptops med én skærm.

Dette skift i kursen blev taget, for at konkurrere mod Googles Chrome OS-operativsystem. Nu ser det dog ikke ud til, at blive en realitet længere.

Windows 10X bød på en forenklet brugerflade, en opdateret start-menu uden Live Tiles, forbedringer mht. multitasking og en særlig app-container til ydeevne og sikkerhed. Microsofts overordnede mål med 10X, var at skabe en let, strømlinet og moderne cloud-baseret version af Windows.

Selvom Microsoft med stor sandsynlighed skrotter Windows 10X, arbejder virksomheden stadig på den næste store opdatering til Windows 10 med kodenavnet “Sun Valley. Opdateringen skal bringe en opfrisket brugeroplevelse med nye ikoner.


Læs også: Rygte: Ny PlayStation 5 lander i 2022

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.