×
TeknologiTophistorie

Windows 12 kommer måske i 2024

Næste version af Windows, Windows 12, kommer måske allerede i 2024, eftersom Microsoft efter sigende skifter strategi.

Ifølge en ny rapport fra Windowscentral, skifter Microsoft til en 3-årig produkt-cyklus, hvad angår Windows. I denne 3-årige cyklus vil man modtage mindre feature-opdateringer hvert kvartal.

Dette betyder, at vi vil se den næste store version af Windows i 2024. Hvorvidt den hedder Windows 12 eller noget helt andet, vides ikke. Internt hos Microsoft bliver projektet kaldt “Next Valley”.

Som det ser ud nu, går Microsoft altså tilbage til en 3-årig cyklus, som nok minder om det vi så, før Windows 10.

Windows 10 – den sidste version af Windows?

Det er ikke helt til at gennemskue, hvad Microsoft har af planer med Windows. Da Windows 10 blev lanceret tilbage i 2015, blev det omtalt som den sidste version af Windows. Fokus var nemlig på Windows som en service, som årligt fik nye features, og væk var versionnumrene.

Dette viste sig dog ikke helt at være tilfældet eller realiteten, da Windows 11 blev præsenteret forrige år.

Stor opdatering på vej til Windows 11

Der er stadig et stykke tid til 2024, og inde længe får Windows 11 en stor opdatering, ved navn 22H2. Denne opdatering forventes at lande i september/oktober.

Windows 11 blev præsenteret sidste år. Med den nye 3-årige cyklus vil vi se næste version af Windows i 2024.


Læs også: Rapport: Nikon vil stoppe med at producere spejlreflekskameraer

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.