×
Gadgets

Microsoft sender videojulehilsen til Apple

Microsoft og Samsung har en ting til fælles; det er ofte Apple, der er hovedperson i deres reklamer. Men hvor Samsung typisk nyder at drille æbledrengene, så har Microsoft valgt en anden strategi. I denne søde juletid sender Microsoft budskabet om at “sprede harmoni”, ved at lade en række Microsoft-ansatte vandre til Apples ikoniske butik på 5th Avenue og synge “Let There be Peace on Earth”. Alt imens det, der ligner Apple-ansatte, strømmer ud på gaden i deres røde t-shirts.

Det er i sandhed nye toner fra Microsoft, for videoen står i skarp kontrast til sidste års julereklame, hvor Apples bærbare MacBook blev nedgjort til fordel for Surface Pro 3 til tonerne af “Winter Wonderland” (se videoen nedenfor, red.). I 2012 gik det i øvrigt ud over Google, da Microsoft lavede en falsk Google-side med navnet “Scroogled”.

Hvad den dybere mening med Microsofts nye forbrødringsreklame er, vides ikke, men der er naturligvis små signaler hist og her i videoen; eksempelvis er alle Microsofts ansatte klædt i forskelligt farvede gevandter (primært i de fire Windows-farver), mens alle Apples ansatte optræder uniformeret i røde Apple-tshirts.

Her er sidste års julereklame fra Microsoft:

https://www.youtube.com/watch?v=CE9L08AZTN8

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.