×
Gadgets

Tim Cook: iOS og OSX smelter ikke sammen

“Det vil simpelthen gøre oplevelsen dårligere,” siger Tim Cook i et interview med Box. Dermed lukker Apple chefen altså alle snakke om, at Apple ligesom Microsoft skulle være i gang med at smelte deres to styresystemer, iOS og OSX sammen til et enkelt, der kan køre på alle deres enheder.

Men Cook synes i øvrigt ikke, at Microsofts ide er dårlig – den er bare ikke god for Apple, mener han. Til gengæld begraver han i samme interview stridsøksen med Microsoft, som han roser for deres innovative software – ligesom Apple i øvrigt også gjorde ved seneste lancering af de nye iPhones og den nye iPad Pro, som vil være oplagt til en omgang Office til iOS. Generelt mener Cook, at både forbrugere og professionelle hellere ser Apple og Microsoft samarbejde end være i flæsket på hinanden. Det kan der jo være noget om.

 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.