GadgetsTophistorie

Microsoft Surface Pro 8 lækket forud for event

Et nyt læk ser ud til at afsløre Microsoft Surface Pro 8, forud for Microsofts event den 22. september.

Microsofts Surface event sparkes i gang om få dage, men det ser ud til at allerede vi har fået en forsmag, takket være et læk. Lækket stammer brugeren @Shadow_Leak på Twitter, som fremviser Surface Pro 8, samt en række specifikationer for computeren. Den kommende PC fra Microsoft bliver udstyret med Intels 11. generations processorer, samt en ny 13″ 120Hz skærm. Derudover rygtes den også at komme med to Thunderbolt 4-porte (USB-C) og et SSD-drev der kan opgraderes. Surface Pro 8 ankommer selvfølgelig med Microsofts nyeste styresystem – Windows 11

Læs også: Microsoft afholder et Surface event d. 22 september

Ifølge The Verge, er det lækkede billede og specifikationerne i overensstemmelse med de oplysninger, de har modtaget fra kilder, der er bekendt med Microsofts planer. Rygtet skal nok alligevel tages med et gran salt indtil da.

Microsofts Surface event løber som sagt af stablen den 22. september, hvor det forventes, at virksomheden vil præsentere Surface Pro 8, Surface Go 3, en nydesignet Surface Book 4, en opdateret Surface Pro X og efterfølgeren til den foldbare telefon, Surface Duo.

Surface eventet streames live den onsdag den 22. september, klokken 17.00 dansk tid.

Læs også: Rygte: Samsung Galaxy Tab S8 Ultra får en stor 14,6″ OLED-skærm

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.