GadgetsTophistorie

Microsoft afholder et Surface event d. 22 september

Microsoft har inviteret til et Surface event d. 22 september, hvor vi kan forvente at se ny hardware og høre mere om Windows 11.

Ifølge Microsoft, vil eventet omhandle (nye) enheder og selvfølgelig Windows 11, som lanceres den 5. oktober. Læs mere om dette her: Windows 11 lanceres den 5. oktober.
Selvom tech-giganten ikke specifikt nævner hvilke enheder de vil præsentere, tyder det på, at vi ser en ny bærbar i Surface-serien, samt en Surface Duo 2.

Surface Duo 2 bliver Microsofts andet forsøg på en foldbar telefon. Duo 2 er desuden tidligere blevet lækket, med specifikationer i toppen af ligaen. Et billede dukkede også op på nettet i juli måned, som fremviste telefonen. Specifikationerne rygtes at være en Snapdragon 888-chip med 5G understøttelse og et triple-kamera på bagsiden.

Derudover kan vi også forvente at se en ny Surface-bærbar, hvilket billedet for begivenheden også antyder. Præcis hvilken type Surface laptop det er, vides ikke med sikkerhed, men det siges at være efterfølgeren til Surface Book 3. Der er dog meget sparsomt hvad angår rygter om denne enhed, så vi må vente med at se, hvad Microsoft har gået og brygget på.

Microsoft Surface event streames live den 22. september, klokken 17.00 dansk tid.


Læs også: Microsoft truer med at tilbageholde Windows 11-opdateringer på ældre processorer

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.