×
Gadgets

Microsofts ultratynde billig-mobil

Der har længe verseret rygter om Windows 10-mobilen Lumia 650, og i dag har Microsoft bekræftet modellen, der er en lillebror til topmodellerne 950/950 XL. Med sine bare 6,9 millimeter er 650’eren den tyndeste Lumia-telefon nogensinde. Den er tyndere end den seneste iPhone, der er 7,1 millimeter tyk, men den slår dog ikke Samsung Galaxy A8, der er en hel millimeter tyndere (5,9 mm, red.).

Designet er også varieret, idet 650’eren er pakket ind i en ramme af børstet aluminium – og så kan bagcoveret udskiftes, så du kan ændre din telefons udtryk.

Det mest imponerende er dog prisen, der er sat relativt lavt til 1.699 kroner. Men det betyder så også, at komponenterne ikke er hentet fra øverste hylde. Kameraet er for eksempel en 8 megapixel model og der er kun 16 gigabyte indbygget lagerplads – der dog kan udvides til 200 gigabyte med et SD-kort. Skærmen er en OLED-model på 5 tommer med en opløsning på 1280 x 720 pixel (hd-opløsning, red.). Telefonen vejer 122 gram.

Lumia 650 rammer butikkerne i løbet af marts. En dual-sim model kommer til maj.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.