×
Gadgets

Windows 10 presses ind på brugernes maskiner

Ikke alene forærer Microsoft generøst sit seneste operativsystem til brugere af Windows 7, 8 og 8.1, nej, de insisterer. Selv hvis man har takket nej til at opgradere, risikerer man at Windows 10 installerer sig selv. Det skyldes, at Microsoft nu har kategoriseret Windows 10 som en såkaldt “anbefalet opdatering”. Og har man sat Windows Update til at installere anbefalede opdateringer automatisk, så hentes installationen ned på computeren og aktiveres.

Man risikerer dog ikke at vågne op, med en ny Windows-installation på computeren. Godt nok starter processen automatisk, men den kræver alligevel brugerens tilladelse for at gå videre. Samtidig har Microsoft indbygget en fejlsikring, der betyder, at man kan nedgradere sit system igen, hvis man fortryder sin opgradering til Windows 10. I op til 31 dage har brugeren mulighed for at skifte tilbage til den tidligere Windows-version.

Men måske er det ikke nogen dårlig ide at opgradere? Der er bred enighed blandt anmelderne om, at Windows 10 er et skridt frem. Vores egen anmelder skrev blandt andet: “Hvis nogen spekulerer på, om Windows 10 i vores øjne er bedre end Windows 8, så er svaret helt klart ja”. Læs hele anmeldelsen af Windows 10 lige her.

[interaction id=”56b31c05ef54eee31e847592″]
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.