Teknologi

MobilePay får direkte konkurrence fra PayPal

Med PayPals nye vennebetaling, kan man helt gratis sende og modtage penge mellem alle europæiske lande.

MobilePay har i årevis været danskernes foretrukne metode til at overføre penge mellem private, men nu får tjenesten konkurence fra Paypal. Amerikanerne har nemlig lanceret en vennebetalingstjeneste i Danmark og 24 andre europæiske lande – og det er lige præcis det, der kan gøre Paypals udfordrer interessant; den gør det muligt at overføre penge helt gratis inden for Europas grænser.

– Jeg kan bekræfte, at Danmark er en del af den lancering, vi netop har annonceret. Det betyder, at vi har gjort det lettere og gratis at sende og modtage penge inden for EU, skriver nordisk leder hos PayPal, Jonas Breding, til Berlingske.

Sniger sig ind på markedet

IT-professor ved Copenhagen Business School, Jan Damsgaard, mener, at det på sigt kan blive en mundfuld for MobilePay.

– Paypal kan lige så stille snige sig ind på det her marked, som ikke er dækket. Selskabet har jo den fordel, at det er til stede i rigtig mange lande, siger han til Berlingske.

MobilePay har siden starten i 2013 været en kæmpesucces, der har smadret konkurrenten Swipp på sin vej mod over fire millioner brugere. Det gør MobilePay til den mest udbredte danske app i Danmark.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.