Teknologi

MobilePay laver billigere alternativ til Betalingsservice

MobilePay vil kapre kunder fra Nets med et billigere alternativ til Betalingsservice. Nordea-kunder kommer først til fadet.

MobilePay vil nu også være et alternativ til Nets Betalingsservice, skriver Børsen. Løsningen vil være markant billigere end den pris, som Betalingsservice opkræver i dag, loves det. MobilePay vil opkræve mellem en krone og 2,75 kroner per overførsel, mens standardprisen hos Nets er på 4,25 kroner per overførsel. 

Det kan lade sig gøre, skriver avisen, fordi pengene til betalingsløsningen bliver opkrævet direkte fra kontoen frem for kreditkortet. Den lille ændring kan, ifølge MobilePay, reducere prisen med op til 80 procent.

– Jeg er ret sikker på, at vi kommer til at tage kunder fra Betalingsservice med vores nye løsning, siger Torben Gamst, der er direktør for Mobilepay i Danmark, til Børsen.

Faktisk forventer han, at kapre ikke mindre end 240.000 nye kunder det kommende år og dermed fordoble antallet af kunder hos MobilePay.

Ifølge avisen er Nordea den første bank i Danmark der tilbyder sine kunder at benytte alternativet til Betalingsservice, men flere banker vil følge trop i løbet af året, loves det.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.