Gadgets

Motorola: Buler på skærmen er helt normalt

Du kan forvente både buler og klumper på skærmen på Motorola Razr advarer firmaet. Telefonen kommer i butikkerne om få uger.

Den meget hypede foldemobil Motorola Razr lander i butikkerne om to uger og Motorola advarer nu om, at man godt kan forvente at skærmen både folder og buler. Det er helt normalt, fortæller selskabet i en video, der er rettet mod nye ejere af telefonen.

”Skærmen er lavet til at blive bøjet: Buler og folder er normalt”, hedder det sig i videoen, der bærer titlen Caring for Razr. Videoen kan ses herunder:

Adskillige potentielle kunder skriver bekymrede kommentarer under videon på Youtube. Samsung Galaxy Fold måtte tilbage på tegnebordet fordi de første udgaver af telefonen led af det samme problem, men Motorola forsikrer altså i videoen, at det er helt normalt.

Den nye Motorola Razr er en moderne udgave af firmaets ikoniske og svært populære Razr V3 fliptelefon fra midten af 2000’erne. De første previews af telefonen er generelt positive, men peger også på, at prislappen på omkring 13.000 kroner kan være et problem for de fleste.

Herhjemme sælges Razr eksklusivt atf Telia og den kan forudbestilles nu. Den forventes at være klar i butikkerne den 10. februar. Du kan læse mere om Razr her.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.