×
GadgetsTophistorie

Google Pixel Watch specifikationer er lækket

Google har endnu ikke fremlagt specifikationerne for det kommende Pixel Watch, men et nyt læk afslører flere detaljer om uret.

Pixel Watch blev afsløret tidligere i maj måned, men uden detaljer hvad angår hardwaren. Læs mere om dette her: Officielt: Google Pixel Watch kommer til efteråret.

Nu er der dog rygter om hvad indmaden kommer til at bestå af. Ifølge 9to5Google, vil uret blive udstyret med en Exynos 9110-chip fra Samsung, samt en co-processor. Denne mindre kraftfulde processor vil være i stand til at udføre små opgaver, som aflaster den primære processor – derved kan der i teorien spares strøm.

Ydermere påstås der at Pixel Watch får 32 GB lagerplads, samt mest RAM ift. andre Wear OS-smartwatches. Galaxy Watch 4-serien kører med 1,5GB RAM, så det vil altså sige, at Pixel Watch ender med at få 2 GB RAM eller mere.

Et billede fra bagsiden af Pixel Watch afslører også, at uret ser ud til at få samme sensorer som Fitbit Charge 5. Sensorerne kan overvåge hjerterytme, SpO2 (iltmætning) og EKG (elektrokardiogram). Idet Google ejer Fitbit, virker det også logisk at de “genbruger” sensorer fra deres andre smartwatches.

Bagsiden på Pixel Watch (Foto: Android Central)

Lanceres til efterår

Googles Pixel Watch vil blive lanceret sammen med telefonerne Pixel 7 og Pixel 7 Pro til efteråret. Prisen kendes endnu ikke.


Læs også: Ecovacs lancerer ny vinduespudserrobot: Winbot W1 Pro

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.