Gadgets

Nemt telefonskifte med Samsung Smart Switch

Smart Switch skal gøre det nemmere at skifte sin nuværende smartphone ud med en model fra Samsung uden at miste data.

Lige i tide til det store Unpacked-event i august vil Samsung gøre det nemmere for brugerne at skifte mellem forskellige smartphone-mærker og operativsystemer. Derfor lancerer Samsung Electronics Nordic en række Smart Switch-initiativer, der skal gøre skiftet til en Samsung-telefon langt nemmere end tidligere. Blandt produkterne finder man webapplikationen iTest, Switching hotlines og Switching Kit.

– Vores data viser, at mange udskifter sin smartphone i sommerperioden. Samtidig ved vi fra kundeundersøgelser, at mange er interesserede i en Samsung-telefon, men ikke tør at tage skridtet til at skifte fra en anden producent til en Samsung-telefon, fortæller Claus Holm, der er landechef for Samsung i Danmark.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det er blandt andet frygten for at miste kontakter, fotos og data fra den nuværende telefon, der er årsag til at man holder fast i sit nuværende smartphonemærke, fortæller han videre.

Den følgende tid vil Samsung derfor udfolde en større kampagne, som skal “synliggøre forbrugernes vej til det nemme telefonskifte,” som det hedder i Samsungs pressemateriale.

Et af værktøjerne er webapplikationen Samsung iTest, der blev lanceret i april måned. Med iTest kan man (midlertidigt) trylle brugerfladen på sin iPhone om til en Samsung Galaxy-ditto.

– For at give folk en fornemmelse for Samsung og vores produkter er det nødvendigt, at man har mulighed for at opleve og bruge en Samsung-telefon i hverdagen – også allerede inden man køber sin nye Samsung-telefon, fortæller Claus Holm.

Derudover har Samsung Electronics Nordic produceret et Switching Kit, hvor al nødvendig teknologi og trin-for-trin instruktioner er tilgængelig for at komme nemt i gang med skiftet til den nye Samsung-telefon. Switching Kit er tilgængelig hos udvalgte forhandlere. Instruktioner til telefonskift til Samsung er også tilgængeligt online her.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button