×
GadgetsTophistorie

Samsung inviterer til Unpacked i august

Samsung inviterer til Unpacked-løjer den 11. august og teaser samtidig for Galaxy Z Fold og Galaxy Z Flip.

Samsung har nu helt officielt inviteret hele verden til Unpacked-event den 11. august. Rygterne havde allerede sat dato på begivenheden og den viste sig at holde vand. Rygterne hævder også at der kommer hele fem nye produkter fra sydkoreanerne, deriblandt Galaxy Z Fold 3 og Galaxy Z Flip 3.

Noget kunne tyde på, at også de rygter holder vand; titlen på eventet bliver ‘Get ready to unfold’, ligesom grafikken på invitationen har form som de to telefoner.

Samsung forventes også at præsentere nye Galaxy-smartwatches, som bliver de første med den nye kombinerede Wear-platform, der blev annonceret på Google I/O tidligere på året.

Unpacked-eventet bliver, naturligvis, streamet direkte på Samsungs website, så vi alle kan se med uden frygt for corona. Samsung lover at dele flere oplysninger om udsendelsen på deres hjemmeside.

Ifølge billeder, der er delt af rygtemeden Evan Blass, vil Galaxy Z Fold 3 minde rigtig meget om den nuværende udgave. Den største opdatering bliver angiveligt, at man nu kan bruge Samsung S Pen-stylus med telefonen.

Med hensyn til Galaxy Z Flip bliver den lille skærm på ydersiden sandsynligvis skiftet ud med en lidt større model.

Det bliver dog sandsynligvis Samsung Galaxy Watch 4, der kommer til at trække opmærksomheden. Samsung ‘vender tilbage’ til Googles Wear OS, men i en form, hvor de bedste dele af Samsungs eget Tizen-baserede styresystem er integreret i Wear. Uret bliver første gang vi får at se, hvad det nye kombinerede styresystem har at byde på.

Ud over de to telefoner og Galaxy Watch 4 forventes det, at Samsung vil vise Galaxy Watch 4 Active og nye Samsung Galaxy Buds.

iNPUT vil naturligvis følge eventet og rapportere om nyhederne.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.