×
TeknologiTophistorie

Samsung iTest tryller din iPhone om til en Galaxy-telefon

Nu kan du sammenligne æbler og androider uden at skifte telefon. Samsung iTest omdanner iPhone til en Galaxy-mobil på få sekunder.

Går du rundt med din iPhone og spekulerer over, hvordan det vil være at bruge en af Samsung populære Galaxy-modeller, så er der hjælp forude. Samsung iTest er et nyt tiltag, der hjælper med at omdanne en iPhone til en Android-baseret Galaxy-telefon – og det klares på få sekunder. Det samme gør det, når du vil “hjem” igen.

Samsung iTest er en såkaldt web-app, der skal give en smagsprøve på det Android-baserede styresystem. Samsung forklarer:

“Du er ved at få en smagsprøve på Samsung uden at skifte telefon. Vi kan ikke replikere samtlige funktioner, men du vil hurtigt opdage, at der ikke er noget skræmmende ved at skifte til den anden side”.

For det er naturlivis en reklame-gimmick, der skal lokke kunderne over floden. Men en ret velfungerende en af slagen; den giver en imporende oplevelse. Blandt andet kan man bladre rundt i Galaxy Store, skifte temaer, udforske Samsungs kamera-app og meget mere. Oplevelsen garneres endda med beskeder, der sendes med jævne mellemrum – simulerede naturligvis, lige som alt andet.

Efter lidt tid modtager du endda et telefonopkald – og en gut med australsk accent giver dig gode råd. Samsung iTest markedsføres nemlig i øjeblikket i New Zealand, men der er fri adgang til oplevelsen fra hele verden.

Apple hævdede tilbage i januar, at iPhone 12-lanceringen har fået flere Android-brugere end nogensinde til at hoppe på iPhone-toget i stedet. iTest skal naturligvis sætte en prop i det læk og forsøge at få nye kunder i folden. Oplevelsen kan prøves ved at besøge Samsung hjemmeside lige her.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.