×
GamingNetflixTophistorie

Netflix åbner for de første spil

Netflix er klar til at iværksætte sin gaming-satsning, men pilotprojektet er indtil videre begrænset til Polen.

Igennem længere tid har der gået hårdnakkede rygter om, at Netflix vil starte sin egen gaming-tjeneste og Netflix har faktisk bekræftet, at de kigger den vej. Nu meddeles det på Netflix officielle Twitter-konto i Polen, at selskabet har lanceret to spiltitler, baseret på Stranger Things-universet. Men i første omgang kun for polakker.

Spillene er til mobiltelefon og hedder Stranger Things 1984 og Stranger Things 3.

Der er dog ikke tale om en streaming-tjeneste a la Google Stadia eller Xbox xCloud. Spillene skal derimod hentes ned og installeres før de kan spilles. Spillene vises godt nok i streamingtjenestens app, men linket sender brugeren videre til Google Play, hvor de kan hentes ned, når du logger ind med en Netlix-konto.

Titlerne er i øjeblikket kun tilgængelig på Android-platformen, så iPhone-brugere må vente.

– Det er endnu meget, meget tidligt og vi skal arbejde hårdt for at kunne levere den bedst mulige oplevelse i de kommende måder – med vores ingen-reklamer, ingen køb-i-app-tilgang til gaming, siger en talsperson fra Netflix til The Verge.

Ifølge streamingtjenesten er målet fremover ikke bare at konkurrere mod andre streamingtjenester som HBO og Disney+, men også andre former for underholdning, der “stjæler” brugernes tid fra Netflix. I en mail til investorer har selskabet nævnt Eric Games som en konkurrent. Spil på mobiltelefonen bliver fokus, sagde tjenesten tidligere på sommeren.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.