fbpx

 

 

 

 

GamingNetflixTophistorie

Netflix åbner for de første spil

Netflix er klar til at iværksætte sin gaming-satsning, men pilotprojektet er indtil videre begrænset til Polen.

Igennem længere tid har der gået hårdnakkede rygter om, at Netflix vil starte sin egen gaming-tjeneste og Netflix har faktisk bekræftet, at de kigger den vej. Nu meddeles det på Netflix officielle Twitter-konto i Polen, at selskabet har lanceret to spiltitler, baseret på Stranger Things-universet. Men i første omgang kun for polakker.

Spillene er til mobiltelefon og hedder Stranger Things 1984 og Stranger Things 3.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Der er dog ikke tale om en streaming-tjeneste a la Google Stadia eller Xbox xCloud. Spillene skal derimod hentes ned og installeres før de kan spilles. Spillene vises godt nok i streamingtjenestens app, men linket sender brugeren videre til Google Play, hvor de kan hentes ned, når du logger ind med en Netlix-konto.

Titlerne er i øjeblikket kun tilgængelig på Android-platformen, så iPhone-brugere må vente.

– Det er endnu meget, meget tidligt og vi skal arbejde hårdt for at kunne levere den bedst mulige oplevelse i de kommende måder – med vores ingen-reklamer, ingen køb-i-app-tilgang til gaming, siger en talsperson fra Netflix til The Verge.

Ifølge streamingtjenesten er målet fremover ikke bare at konkurrere mod andre streamingtjenester som HBO og Disney+, men også andre former for underholdning, der “stjæler” brugernes tid fra Netflix. I en mail til investorer har selskabet nævnt Eric Games som en konkurrent. Spil på mobiltelefonen bliver fokus, sagde tjenesten tidligere på sommeren.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button