×
GamingNetflixTophistorie

Netflix Games er åbnet på Android-enheder

Streamingtjenesten har i dag åbnet sin nye spilsatsning, Netflix Games, for Android-brugere i hele verden.

Netflix har testet sin gamingtjeneste igennem de seneste måneder, men i dag åbnes der op for brugere i hele verden, fortæller selskabet i et blogindlæg. Netflix Games, som tjenesten hedder, virker på mobiltelefoner og er “gratis” hvis du allerede har abonnement på streamingtjenesten.

Fra i dag kan medlemmer over hele verden spille fem mobilspil på en enhed efter eget valg: Stranger Things: 1984, Stranger Things 3: Spillet, Shooting Hoops, Card Blast og Teeter Up.

“Vi ønsker at udvikle et spilbibliotek med noget for enhver smag – uanset om du vil spille et spil, hvor du starter forfra hver gang, eller om du vil fordybe dig i en længere spiloplevelse, hvor du får mulighed for at dykke ned i din yndlingshistorie. Vi er i den tidlige fase med at udvikle denne alletiders spiloplevelse, og vi ser frem til at have dig med på rejsen,” skriver Mike Verdu, VP, Game Development i blogindlægget.

Netflix Games
Netflix Games (foto: Netflix)

Endnu er der dog kun åbnet for Android-brugere – iPhone-ejere har ingen adgang. Om der mangler at blive “trykket på knappen” er uvist, men undertegnede kan ikke finde spillene på min Android-telefon. Hører gerne fra læsere, der har bedre held.

Her er, hvad du skal vide for at komme i gang med at spille:

1. Dit Netflix-medlemskab er din adgangsbillet 

Det eneste, du behøver, er et Netflix-abonnement – der er ingen reklamer, ingen ekstra gebyrer og ingen køb i app’en.

2. Android-venlig

Netflix Games er tilgængelige på Android-enheder, når du logger ind på din Netflix-profil: 

  • Medlemmer med en Android-telefon vil kunne se en separat spillinje og spilfane, hvorfra man frit kan udvælge og downloade sit spil. 
  • Medlemmer med en Android-tablet vil kunne se en spillinje og have mulighed for at vælge spil fra rullemenuen med kategorier. 

3. Spillere fra hele verden er velkomne

Mobilspillene er tilgængelige på mange af de sprog, der understøttes af Netflix – så dine spil vil automatisk være indstillet efter præferencerne på din Netflix-profil. Hvis dit sprog ikke er tilgængeligt endnu, vil spillene som standard være på engelsk.

4. Det omfatter alle profiler på din konto

Medlemmer vil kunne spille spil på flere mobilenheder med den samme konto. Netflix giver dig besked, hvis du når grænsen for antal enheder. Hvis det er nødvendigt, kan du logge af de enheder, der ikke er i brug, eller deaktivere dem på Netflix.com for at frigøre en plads. 

5. Kun for voksne

Spillene ikke tilgængelige på profiler, der er indstillet til børn. Hvis du har indstillet en pinkode for at undgå, at børn får adgang til en voksenprofil, vil den samme pinkode være påkrævet for at logge ind på Netflix og få adgang til spillene på en enhed.

6. Både on- og offline

Nogle mobilspil kan kræve internetforbindelse, mens andre kan spilles offline – så de lange køreture med dårlig wifi bliver mere overkommelige.

7. Henvender sig til alle slags spillere

Netflix ønsker at designe spil, så der er noget for enhver smag – noget til alle slags spillere, uanset om man er begynder eller dedikeret gamer. I de kommende måneder fortsætter Netflix Games med at forbedre mobilspiloplevelsen og udvide udbuddet af underholdning.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.