Pixel
Netflix

Netflix afslører dato for ventet sci-fi-serie

Netflix egenproducerede sci-fi-serie Altered Carbon får premiere 2. februar.

Der lader til at være godt i vente for sci-fi-fans. Netflix har i dag afsløret premieredatoen for serien Altered Carbon – en af streamingtjenestens egenproducerede serier. Samtidig har de frigivet den første trailer – se den herover.

Kroppen kan udskiftes

Altered Carbon, der har Joel Kinnaman i hovedrollen er baseret på den klassiske cyberpunk noir-roman af Richard K. Morgan. 300 år ude i fremtiden er samfundet blevet forvandlet af en ny teknologi, hvor sindet digitaliseres, kroppen kan udskiftes og døden ikke længere er permanent.

Takeshi Kovacs (Joel Kinnaman) er den eneste overlevende soldat i en gruppe af elitekrigere, der blev besejret i et oprør mod den nye verdensorden. Hans sind blev holdt indespærret i århundreder indtil Lauren Bancroft, en velhavende mand, giver Kovacs chancen for at leve igen, mod at han til gengæld skal løse et mord – nemlig mordet på Bancroft selv.

Ifølge Netflix er serien en “intens historie om mord, kærlighed, sex og svigt 300 år ude i fremtiden”. Det lyder lovende.

Peter Engels Ryming

Var med til at starte Danmarks første gadgetmagasin Gear i 2003 og var chefredaktør for magasinet indtil starten af 2009. Samtidig leverede han i en årrække test af forbrugerelektronik til Ekstra Bladet. Har også været redaktør på den danske udgave af T3.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close