Netflix

Netflix arbejder på filmudgaven af Dragons Lair

Et kæmpe 80'er fænomen finder nu vej til Netflix: Dragons Lair med Ryan Reynolds lyder som et kæmpe hit

Netflix har med Stranger Things fundet ud af, at der er hits gemt tilbage i 80’erne og 90’erne – derfor arbejder de nu på en film baseret på et 80’er kultfænomen: Dragons Lair. Og hvis du var barn i 80’erne eller 90’erne har du sikkert spillet eventyrspillet hvor du skulle kæmpe dig igennem dragens hule for at redde prinsesse Daphne.

Dragons Lair hovedrolle til Ryan Reynolds

Hovedpersonen, ridderen der skal redde Daphne i Dragons Lair, hedder Dirk the Daring, og Netflix er allerede igang med forhandlinger med Ryan Reynolds om at spille Dirk. Reynolds er med sit cv der både har comedy og action på listen, vil være noget nær perfekt som den frække ridder Dirk.

Andre gode kræfter

Ud over (måske) Ryan Reynolds er der også andre ganske erfarne kræfter på rulleteksterne, blandt andet skriver Daniel and Kevin Hageman manuskriptet – de har blandt andet også skrevet manus til LEGO – the Movie.

Der har været tidligere forsøg på filmatiseringer af Dragons Lair – men ingen af dem har været succesfulde. Men kombinationen af 80’er fænomenet Dragons Lair, Netflix’ marketingkroner og Ryan Reynolds kan være den magiske drik der skal til for endelig at redde prinsesse Daphne succesfuldt.

Hvornår filmen får premiere vides endnu ikke – især ikke fordi stort set al film- og tv-produktion nu ligger stille på grund af coronakrisen. Vi skal dog nok ikke sætte næsen op efter filmen på streamingtjenesten før 2022.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.