Pixel
NetflixStreaming

Netflix dropper Daredevil

Efter tre sæsoner må Hells Kitchen klare sig selv - Daredevil bliver lukket ned

Netflix er igang med en større udrensning i superheltebestanden på streamingtjenesten. Først var det Iron Fist (Og helt ærligt, det var på tide) og derefter Lucas Cage (lidt mindre fortjent, men historien var ligesom fortalt) og nu kommer turen altså så til Daredevil, som formentlig har været den mest succesfulde superhelteserie på Netflix – i skarp konkurrence med Jessica Jones. Tre sæsoner blev det til, før Daredevil nu må hænge kostumet i skabet permanent. I hvert fald i Netflix’ udgave.

Disney tager over

Hvis du kommer til at savne den blinde superhelt er der dog en slags håb. Det er nemlig Disney konglamoratet, der ejer Daredevil franciset, og de har som bekendt (hvis du kommer forbi iNPUT tit nok, i hvert fald) planer om deres egen streamingtjeneste. Så det er helt realistisk, at den blinde superhelt fra Hells Kitchen får et nyt hjem sammen med Fedtmule og Han Solo ovre hos Disney.

Hvornår Disneys tjeneste bliver lanceret – og om den overhovedet dukker op i Danmark – er stadig helt uvist. Vi følger selvfølgelig med i udviklingen, og hvis du giver os et like på Facebook kan du også følge med.