×
NetflixStreaming

The Punisher vender tilbage i ny Netflix-trailer

Netflix har netop frigivet en kort film om deres Marvel-helte via den officielle Luke Cage Twitterkonto. I filmen ser vi de fire Defenders Daredevil, Jessica Jones, Iron Fist of Luke Cage i en stemningsfyldt video med selveste Stan Lee (Marvels og de fleste af heltenes skaber) som fortæller

Punisher får premiere i november

Men til allersidst får vi lige et kort besøg af Marvels og Netflix’ populære antihelt eks-politibetjenten Frank Castle (Jon Bernthal), der under navnet Punisher rydder op i New Yorks underverden.

Punisher dukkede op og spillede en væsentlig rolle i Daredevil sæson 2 og får altså sin egen serie til efteråret.

Mere nyt fra San Diego Comic Con i weekenden

I denne weekend løber den årlige San Diego Comic Con af stablen og Netflix har flere præsentationer på programmet – blandt andet et panel om Defenders. Så mon ikke vi får endnu mere at se? Men indtil videre kan du se den lille film her.

 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.