×
NetflixStreaming

Elektra vender tilbage i ny Defenders-teaser

I en ny mikro-teaser på blot 15 sekunder fra den kommende The defenders – serien hvor de fire Marvel-superhelte fra Netflix’ andre serier skal bekæmpe en fælles fjende – ser vi et i kort glimt, hvad vi er rimelige sikre på er Elektras genkomst.

The Hand og deres sarkofager

Elektra var Daredevils sidestykke i seriens sæson 2. Matt Murdocks kampsportstrænede kæreste/selvtægtspartner blev dræbt og hendes krop blev af den mystiske organisation The Hand placeret i en slags sarkofag. Samme sarkofag ser vi i teaseren.

Vi ved, at The Hand kan genoplive de døde, hvad vi ikke helt ved, er hvorfor, hvordan og hvor vidt Elektra bliver en allieret for Daredevil og de andre defenders (Jessica Jones, Luke cage og Iron Fist) eller slutter sig til sine tidligere fjender The Hand. Vi ved selvfølgelig heller ikke med sikkerhed, at det er samme sarkofag – men vi tør give gode odds på det.

Sigourney Weaver som skurk

Ud over det, så ved vi, at Defenders får premiere 18. august og at selveste Sigourney Weaver bliver seriens store fjende. Se teaseren her:

 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.