×
NetflixStreaming

Netflix dropper Iron Fist

Marvels Iron Fist var ikke så hård endda og fik kun to sæsoner

“Marvels Iron Fist vil ikke vende tilbage til en 3. sæson på Netflix.” Så simpel var beskeden på en fælles pressekonference med Netflix og Marvel. For fans af Iron Fist (som vi har anmeldt her) var der dog også et lille halmstrå, da beskeden lød “…Selv om serien på Netflix er slut, lever Den udødelige Iron Fist videre.” Hvad det så kan betyde er åbent til debat, men The Defenders – serien der samler de fire Marvel helte Jessica Jones, Daredevil, Lucas Cage og altså Iron Fist og som vi har anmeldt her – er ikke officielt lukket ned, og der kan sagtens komme en sæson mere.

Disney er også i spil

Disney er på vej med deres egen streaming service, og når den bliver en realitet er der også muligheder for, at Danny Rand finder vej til den nye tjeneste. I hvert fald har Disney i forvejen planer om flere forskellige serier baseret på Marvel universet, eksempelvis Loki og Scarlet Witch. Det ville altså ikke være helt unaturligt for Disney at finde plads til den udødelige jernnæve heller.

Sluttede med cliffhanger

Seriens anden sæson lagde ellers grundigt op til en tredje. (Spoiler alert!!!) Danny havde mistet sine kræfter og Colleen er blevet ny Iron Fist. Så det er en unaturlig afslutning på en serie, der startede ret skidt, men blev væsentlig bedre i anden sæson. Spørgsmålet er altså bare, om Marvel helten fra K’un Lun nogensinde får et nyt hjem hvor historien kan færdiggøres.

Iron Fist sæson 1 og 2 er tilgængelig nu på Netflix.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.