NetflixTophistorie

Netflix: Her er de 10 mest populære film og serier

Nu kan du ugentlig se de 10 mest populære film og serier på Netflix land for land.

Mangler du inspiration til underholdning i weekenden, så kan du lade dig inspirere. Netflix, der normalt er meget tilbageholdende med generelle statistikker, har netop lanceret hjemmesiden top10.netflix.com, hvor der fremover vil være opdaterede hitlister med de 10 mest populære film og serier på tjenesten.

Men ikke nok med det. Man kan også dykke ned i hvert enkelt land – her er links til de ti mest populære film i Danmark i sidste uge. Du kan naturligvis også se, hvilke film og serier der er mest populære på verdensplan.

Ifølge Netflix er listerne baseret på det totale antal timer, de enkelte titler er blevet vist. På verdensplan ledsages de af eksakte tal, men ikke på de lokale hitlister. åbne er Netflix trods alt ikke blevet endnu.

Man kan blandt andet læse, at Red Notice, der var den mest populære film på verdensplan i sidste uge, er blevet streamet i ikke mindre end 148.720.000 timer. Det er næsten tre gange så meget som Love Hard på andenpladsen. den er “bare” streamet i 58.560.000 timer.

Netflix fortæller, at listerne opdateres hver tirsdag og at de baserer sig på visninger mellem mandag og søndag ugen før.

Her er de 10 mest populære film i Danmark i uge 45:

#Titel
1Red Notice
2Love Hard
3The Hader They Fall
4Father Christmas Is Back
5Army of Thieves
6The Hunt
71917
8Bad Boys for Life
9A Time To Kill
10Transformers: The Last Knight

Og herunder de ti mest populære serier i Danmark i uge 45:

#Titel
1The Sinner (Sæson 3: Jamie)
2Arcane (Sæson 1)
3Squid Game (Sæson 1)
4Narcos: Mexico (Sæson 3)
5Kastanjemanden (Sæson 1)
6Big Mouth (Sæson 5)
7You (Sæson 3)
8Maid: Limited Series
9The Sinner (Sæson 1: Cora)
10Catching Killers (Sæson 1)

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.