Pixel
Netflix

Netflix lancerer Smart Download-funktion

Netflix nye Smart Download-funktion henter automatisk nye episoder af din favorit-tv-serie på Android.

Netflix har introduceret en ny funktion, Smart Download, på Andoid-telefoner og -tablets. Den sletter automatisk downloadede episoder, du har set og skifter dem med det seneste afsnit, så det ligger klar på enheden, når du har lyst. Det fikse er, at funktionen kun iværksættes, hvis enheden er koblet til wifi, så behøver du ikke bekymre dig om dataforbruger på f.eks. ferien. Samtidig risikerer du ikke at løbe tør for lagerplads.

Hvis du er på WiFi og har aktiveret Smart Downloads, hentes næste episode af den serie, du er igang med automatisk. Episoden slettes igen, når du har set den. Når Smart Downloads-funktionen er ved at hente en episode, vises et ikon på din enhed. Vil du beholde et afsnit, for at se det igen, kan du slå funktionen fra og håndtere downloads helt manuelt som tidligere.

Smart Download
Nu downloader Netflix automatisk det seneste afsnit af favorit-serien til Android-enheder.

Det er to år siden at Netflix gjorde det muligt at downloade film og serier til enheder. Ærgerligt nok er Smart Downloads kun tilgængelig på Android-enheder og Netflix har ingen information om og hvornår funktionen kommer til iPhone og iPad.

Se hvordan Smart Download virker i videoen ovenfor.