Nordisk Film+Tophistorie

Nordisk Film+ er gået i luften

I ly af sommervarmen har Danmark fået sin nyeste streamingtjeneste, nemlig Nordisk Film+ der byder på både nyt og gammelt indhold.

Jeg skal være ærlig og sige, at jeg ikke ved præcis hvornår det er sket, men jeg har først opdaget det i dag. Nordisk Film har lanceret sin nye streamingtjeneste med det opfindsomme navn Nordisk Film+.

Tjenesten har eksisteret som “lukket” tjeneste for kunder hos Yousee og hos Waoo. Nu er den lukket op for os alle – og samtidig er MinBio og Dansk Filmskat blevet integreret.

Prisen for et abonnement er nøjagtigt det samme som Yousee- og Waoo-kunder må betale, nemlig 49 kroner om måneden. Til den pris åbnes der op for et sandt overflødighedshorn af gamle Morten Korch-og Erik Balling-film. Her er alt, hvad hjertet kan begære af klassiske danske film.

Personligt vil jeg anbefale at bruge en time og 18 minutter på komedien Det Store Flip, der foregår i 70’ernes København. Det er et sjovt gensyn og næsten det første måneds abonnement værd i sig selv. Der er ikke nogen bindingsperiode.

Men der er også Hollywood-produktioner på hylderne. Blandt de senest tilføjede er Travolta-filmen From Paris With Love fra 2009, Sahara (2005) og Gods of Egypt (2016). Du skal med andre ord ikke forvente filmpremierer på Nordisk Film+.

I skrivende stund kan Nordisk Film+ tilgås fra nedenstående enheder, men Apple TV-app og Smart-tv-app er på vej, loves det:

  • iPhone og iPad
  • Android
  • Computer
  • Chromecast
  • AirPlay

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.