×
GadgetsTophistorie

Nothing klar med farverig telefon til små penge: CMF Phone 1

CMF Phone 1 by Nothing er en prisvenlig og farverig telefon, hvor bla. bagsiden kan skiftes ud og tilbehør kan tilkøbes.

Nothing er klar med deres første telefon fra deres sub-brand CMF. CMF Phone 1 byder på fornuftige specifikationer til prisen og en farverig bagside. Bagsiden af telefonen kan desuden skrues af og derved kan man eks. sætte en ny bagside på i en anden farve. Dertil kan der også købes tilbehør såsom en kortholder og forskellige vedhæng.

Apropos fornuftige specifikationer til prisen, så kommer CMF Phone 1 med en stor 6,67″ OLED skærm på 120 Hz. Drivkraften er en Dimensity 7300 chip med 5G-understøttelse og 8GB RAM. Batteriet er desuden stort, med en kapacitet på 5.000 mAh, hvor 33W hurtigladning er muligt.

På bagsiden er der to kameraer, hvor det primære objektiv er på 50 MP, mens der også er en 2 MP dybde-sensor. Selfie-kameraet er på 16 MP.

Telefonen kommer med Android 14 samt Nothings brugerflade: Nothing OS.

CMF Phone kan fås i tre farver: Sort, Orange og Lysegrøn.

Skal farvevalget være lidt mere nedtonet, så fås CMF Phone 1 også i sort.

Priser og tilgængelighed

CMF Phone 1 kan fås fra 1.429 kroner med 8GB/128GB lagerplads, i hvad der ligner et intro-tilbud. Normalprisen er på 1.699 kroner. Modellen med 8GB/256GB lager står til 1.999 kroner

Telefonen kan forudbestilles på Nothings hjemmeside nu, og levering begynder fra den 12. juli (sort farve – 128GB) mens de andre farver og varianter først er klar fra den 23. juli.

Læs også: Google Pixel 9 lækket på video i ny pink farve

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.