×
GadgetsTophistorie

Nothing lancerer det prisvenlige mærke CMF

Nothing har løftet sløret for det prisvenlige mærke, CMF by Nothing. De første produkter kommer senere i år og vil inkludere et smartur.

Nothing er kommet stærkt ind på markedet, med lancering af Nothing Phone (1) og (2). De særegne mobiler har høstet gode anmeldelser for både hardware- og software, der begge stikker ud i en verden af ensartede Android-mobiler.

Selvom de placerer sig i den lave ende rent prismæssigt, når vi taler flagskibstelefoner, så har Nothing alligevel netop annonceret et mere prisvenligt under-brand, kaldet CMF by Nothing.

Det kunne stifter af Nothing, Carl Pei, fortælle forleden til et kvartalsmøde for dets community af brugere. I følge udmeldingen, så vil CMF by Nothing være, “en ny serie af produkter, som gør bedre design mere tilgængeligt til en bredere skare af forbrugere.”

Der kom ikke frygteligt mange detaljer om de nye produkter, men Pei kunne dog fortælle at der kommer to inden årets udgang. Et sæt hovedtelefoner og et smartur.

Nothing har allerede et sæt hovedtelefoner på markedet i form af Nothing Ear (2). Dette var også firmaets første produkt i det karakteristiske gennemsigtige design, som også Nothing Phone (1) og (2) arvede.

Nothing Phone (2) udkom i juli. Det skete med forbedringer af de såkaldte “Glyphs”-LED-bånd på bagsiden. De kunne nu også lyse mere præcist og advisere om endnu flere hændelser på telefonen. Modellen havde også fået en vaskeægte flagskibs-chip i form af Snapdragon 8+ Gen 1. Derudover var der de klassiske forbedringer såsom bedre skærm, bedre kamera og bedre OLED-skærm.

Nothing løftede ikke sløret for om vil vil se en telefon under navnet CMF by Nothing i fremtiden.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.