×
Netflix

Nu kan du holde snushaner ude af din Netflix-profil med pinkode

Hvis du ikke har lyst til at dele din kærlighed til romantiske serier med familien, kan du nu låse specifikke profiler på Netflix med en pinkode.

Netflix har gjort det muligt at beskytte sin profil med en pinkode. Funktionen er en del af en udvidet forældrekontrol, men den er også handy idet den kan forhindre familiemedlemmer og andre i at bruge din profil – og forhindre dem i at afsløre, at du mæsker dig i Outlander så snart resten af familien er gået i seng.

Alle Netflix-konti er naturligvis beskyttet med et kodeord, men under hver konto kan man oprette specifikke profiler til hvert enkelt medlem af husstanden. Eksempelvis kan husets børn have hver deres begrænsede profil. Med den nye tilføjelse kan alle profiler beskyttes med hver sin pinkode.

I skrivende stund kan pinkode-funktionen ikke aktiveres i app’en, men udelukkende i browseren (men pinkoden er dog stadig aktiv i app’en). Hvis du vil aktivere en pinkode på en profil, skal du besøge netflix.com fra computeren og klikke på Konto i menuen øverst til højre. Under Profil- og Forældrekontrol skal du vælge den profil, hvor pinkoden skal aktiveres og klikke på punktet Profillås. Her får du mulighed for at angive en pinkode.

Netflix
For at få adgang til profilen, skal der indtastes pinkode.

Ud over pinkoden har Netlix lavet en række andre forbedringer i opsætningen af forældrekontrol:

  • Filtrering af titler baseret på deres modenhedsvurdering i dit land. Dermed kan der gives adgang til andet end bare børneudsendelser, men stadig blokere voldsorgier.

  • Deaktivering af automatisk afspilning af næste afsnit på børneprofiler, så de ikke bare bliver hængende foran skærmen.

  • Blokering for specifikke titler, baseret på navn. Så er det endelig slut med at se Boss Baby tre gange i døgnet i weekenderne.
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.