ElbilerTophistorie

Nu kan Ford Mustang Mach-E både trække og bære mere

Nu må Mustang Mach-E nemlig både bære oppakning på taget, ligesom udvalgte modeller får øget trækevnen på anhængertrækket.

Er du ejer af en Ford Mustang Mach-E, og har savnet muligheden for oppakning på taget, så er der godt nyt. Elbilen er nemlig netop blevet godkendt til at måtte bære taglast. Det bliver derfor muligt at bære cykler, tagboks eller for eksempel kajakken, når bilen skal pakkes til ferieturen.

Godkendelsen kræver blot en opdatering af bilen, der hentes ned OTA (over-the-air) via bilens internetforbindelse. Opdateringen indeholder en ny udgave af bilens digitale instruktionsbog (som findes i FordPass-appen), som fortæller at bilen er godkendt til lasten.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Udgaver uden panoramatag må bære 75 kilo på taget, mens dem med må bære 65 kilo. Skulle man få behov for at smide last på taget, inden man har modtaget opdateringen, så oplyser Ford, at man blot kan køre forbi sin lokale forhandler. Så udsteder de gerne et stykke fysisk dokumentation på, at bilen er godkendt til formålet.

Nu kan Mustang Mach-E med udvidet rækkevidde trække 1000 kilo på krogen

Mustang Mach-E med mere på krogen

Det er ikke kun på toppen, at Ford Mustang Mach-E har fået øget sine bæreevner. På modeller med øget rækkevidde, så øges trækevnen på krogen fra 750 kilo til 1000 kilo. Dog med undtagelse af Mustang Mach-E GT. Ønsker man at køre med den øgede last på anhængertrækket, så skal man lige et smut forbi en Ford-forhandler, der kan sikre godkendelsen.

iNPUT har ved tidligere lejlighed prøvekørt og testet Mach-E. Anmeldelsen kan du læse her, mens du ligeledes kan se videoanmeldelsen nedenfor.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.