TeknologiTophistorie

Nu kan du købe koncert-billetter i Snapchat

Et samarbejde med Ticketmaster gør det muligt at finde koncerter og købe billetter direkte fra Snapchat.

Det skal ikke være alt for svært at bruge sine penge. Efter mange måneders corona-nedlukning af kulturbegivenheder, sulter mange sikkert efter koncerter, sceneshows og festivaller. Derfor har Snapchat og Ticketmaster i dag åbnet en helt ny måde at opdage kommende begivenheder på.

De vil gøre det nemmere for os at se, hvad der sker på kulturscenen og ved diverse arrangementer.

Fremover vil man som Snapchat-bruger blive “matchet” med kulturelle begivenheder, som baseres på egne angivne præferencer. Desuden kan man swipes til venstre eller højre, for at “lære” systemet, hvad man kan lide og ikke lide.

Snapchat

Men kan også opdage begivenheder i nærheden på samme måde, som man allerede kan finde sine venner i Snap Map.

Hvordan virker det:

  • For at komme i gang kan Snapchat-brugere gå direkte ind i Ticketmaster Mini gennem raketikonet i chatten.
  • Der vil brugerne kunne besvare nogle spørgsmål, der definerer deres præferencer.
  • Baseret på dette vil kommende begivenheder blive foreslået, som kan passe til dig baseret på dine præferencer, og du kan swipe til venstre og højre for at se flere begivenheder – næsten som i en dating-app.
  • Når en Snapchat-bruger har fundet noget, de kan lide eller gerne vil gå til, kan de se, om venner har planlagt at tage til det samme arrangement – ​​og straks sende et snap til de venner, de vil diskutere dette med.
  • Brugere kan endda invitere deres venner på Snapchat og invitere til en gæsteliste via chat eller historier for at skabe endnu mere engagement.
  • Snapchat-brugere kan også finde ud af, hvilke begivenheder der kommer op gennem et nyt lag (funktion) i Snap Map. Snap Map bruges af mere end 250 millioner brugere hver måned.
  • Det er første gang, Snapchat har integreret en partner i Snap Map gennem den såkaldte Layers-teknologi.
  • For at købe billetter til begivenheder vil Snapchat-brugere blive guidet problemfrit igennem til billetkontoret på Ticketmaster.com.

Partnerskabet mellem Snapchat og Ticketmaster vil være tilgængeligt i 20 lande, herunder Norge, Sverige og Danmark.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.