×
ElbilerTeknologiTophistorie

Nu kommer Easypark til Android Auto

Nu er det endelig muligt at aktivere Easypark-parkeringen direkte i bilens brugerflade, hvis du bruger Android Auto.

Easypark har nu gjort indtog på den sidste platform, de manglede, nemlig Android Auto. Siden torsdag har det været muligt at betale for parkeringen direkte gennem Android Auto-brugerfladen, fortæller de i en pressemeddelelse.

Hvis du har Easypark installeret på Android-telefon, kommer det automatisk frem, når du forbinder mobilen med en Android Auto-kompatibel bil.

De ladestandere, der bruger Easypark til opladning, kan også startes på samme måde.

– En anden dimension af Easyparks udviklingsarbejde er bæredygtighedsaspektet, som har gjort elbilsopladning til en relevant udvidelse af vores tilbud. Vi er glade for at kunne tilbyde elbilejere muligheden for at udnytte bilens tekniske muligheder fuldt ud gennem Android Auto. Selv når de finder og administrerer både parkering og opladning af deres bil, fortæller Johan Birgersson, CEO hos EasyPark Group.

I dag understøtter over 80 procent af nyproducerede biler spejling af telefonen til bilens infotainmentsystem via Android Auto, Apple CarPlay eller begge dele.

Easypark er allerede tilgængelig som app til iPhone og Android, i bilen via Apple CarPlay, Android Automotive (Polestar 2 og Volvos biler) og via specifikt modeltilpassede løsninger fra visse andre bilproducenter.

Android Auto fungerer på alle Android-telefoner med Android 9 eller nyere. Den kan hentes via Play Store. Har du Android 10 eller nyere er Android Auto allerede inkluderet i systemet.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.