×
GadgetsTophistorie

Nu kommer Samsungs Chromebook til Danmark

Chromebook 4 koster bare 2.500 kroner og er en del af Galaxy Book S-serien, som er Samsungs nye satsning på bærbare computere på det nordiske marked.

Samsung Chromebook 4 er den første af Samsungs chromebooks, der vender tilbage til Danmark, og er et supplement til den for nyligt lancerede Galaxy Book-familie, der består af Flex, Ion og Book S. Computeren kombinerer, ifølge Samsungs marketingstrompeter, et “let og stilrent design med høj ydeevne og lang batteritid samt de fordele, der følger med Googles økosystem”.

– I forbindelse med vores comeback fokuserer vi udelukkende på bærbare computere, som brugerne virkelig efterspørger – de skal være tynde, lette, stilrene og have en lang batteritid og høj ydeevne, så de passer til ethvert behov, uanset om man bruger sin computer på arbejdet eller i fritiden. Med Chromebook 4 får man også adgang til alle fordelene ved Googles software og økosystem, siger Claus Holm, IM Director og Country Manager for Samsung Danmark.

Samsung Chromebook 4 har en skærm på 11,6 tommer og en vægt på 1,18 kilo. Maskinen har Intel Celeron N4000-processor, 4 gigabyte hukommelse og 32 gigabyte eMMC-baseret lagerplads. Den har gigabit WiFi og et USB-C-stik – og så holder den strøm i op til tolv en halv time, oplyses det.

Opfylder otte militære standarder

Samsung Chromebook 4 opfylder Military Standard MIL-STD-810G, hvilket betyder, at den opfylder otte militære standarder, der er sat af US Military. Disse måler modstandsevnen mod ekstreme temperaturer, støv og stød. Med andre ord kan Samsung Chromebook 4 tåle at komme med i skoletasken eller en tur med ud i parken. 

– Uanset om du har brug for at få klaret de sidste ting på jobbet eller er på jagt efter god underholdning, passer Samsung Chromebook 4 til dem, der både er på farten og hjemme, siger Stefanie Witte, leder af Business & Operations, Chrome OS Nordeuropa & DACH hos Google. 

Indbygget virusbeskyttelse og automatiske opdateringer skal sørge for, at computeren er beskyttet og altid har det seneste software. Computeren er også kompatibel med Google Assistant stemmestyring.

Samsung Chromebook 4 har salgsstart i Danmark i start august og har en anbefalet pris på 2.500 kroner.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.