Gadgets

Nu lander IKEAs saml-selv-hifi endelig

Efter to års tilløb bliver IKEAs modulære hifi- og lys-anlæg, Frekvens, endelig sat til salg – men kun i en kort periode, så du skal skynde dig.

Det er knapt to år siden vi første gang skrev om IKEA Frekvens; en serie af modulære hifi og lysprodukter, der er lavet i samarbejde med det svenske elektronikfirma Teenage Engineering. Efter lang tids tilløb lander produkterne endelig den 7. februar, men de er kun til salg i en kort periode, så du skal sandsynligvis skynde dig, hvis du vil have fat i det komponent-baserede anlæg.

Ifølge Jesper Kouthoofd, der er medstifter af Teenage Enginering, har ideen været, at man skal kunne købe alle komponenter til en fest, inklusive lysshow, til et relativt lille beløb.

Det ser dog ud til, at der er skåret betydeligt ned for ambitionerne. Hvor de første pressebilleder vise blandt andet en pladespiller og et system af lyd- og lys-kuber, der kunne sættes sammen, så er de reelle produkter, der er blevet sat på hjemmesiden mere ordinære – og der er intet spor af pladespilleren. I stedet kan de enkelte kuber kombineres på en trefod.

Herunder et galleri med billeder af de lyd- og lys-produkter, der er med i serien (klik for større):

Ud over lyd- og lys-produkter består. Frekvens blandt andet af så forskellige ting som regnfrakker, serveringsbakker, barstole, sofaborde og pudebetræk. Fællesnævneren er fest. Alle produkterne er lavet til at kunne bruges til festivitas. Priserne ligger mellem 249 kroner og 1.199 kroner og består af talt 19 produkter.

Du kan læse IKEAs beskrivelse af Frekvens og se alle produkterne her.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.