fbpx

 

 

 

 

GamingTophistorie

Nvidia Reflex lander til Overwatch i en ny opdatering

Nvidia Reflex er netop landet til Overwatch i den seneste Public Test Region-opdatering. Implementeringen af Nvidia Reflex lover op til 50% lavere latenstid, hvilket er en markant forbedring. Teknologen kan allerede prøves af i dag, på testserveren, inden det ankommer til selve spillet senere.

For at kunne benytte sig af teknologen, kræver det, at man har et grafikkort fra Nvidia GeForce GTX 900-serien, eller nyere. Nvidia Reflex forlanger altså ikke den stærkeste og nyeste gaming-pc, derfor burde langt de fleste have mulighed for, at være med.

Artiklen fortsætter efter annoncen

“Overwatch-spillere med en GeForce GTX 900-serie GPU og nyere kan prøve NVIDIA Reflex, før det kommer til hovedspillet. Download den nyeste NVIDIA Game Ready Driver, log på Overwatch PTR-serveren, naviger til menuen med visningsindstillinger og aktiver NVIDIA Reflex Low Latency.”

Lyder det fra Blizzard.

Spillet er blevet testet med tre forskellige grafikkort. Resultatet ser uden tvivl overbevisende ud.

Hvad er Nvidia Reflex?

Har du ikke helt styr på hvad Nvidia Reflex præcis er, så frygt ej. Lad os tage et lille kig på teknologien.

Nvidia Reflex blev lanceret i slutningen af 2020, sammen med GeForce RTX 30-serien. Reflex tager kampen op mod latenstid, hvilket er en afgørende faktor, når der spilles competitive spil.
Teknologien er designet til at reducere inputforsinkelsen mellem din mus/tastatur og din pc samt skærm, altså systemforsinkelsen. Med Reflex slået til, går der kortere tid før du trykker på en knap og indtil handlingen sker i spillet.
Ønsker du en længere forklaring på, hvad Nvidia Reflex er, så tjek linket her.

Indtil videre, er der allerede en række spil, der understøtter Nvidia Reflex. Listen kommer uden tvivl til at vokse i fremtiden.

Apex Legends
Fortnite
Valorant
Call of Duty: Black Ops Cold War
CRSED: F.O.A.D
Destiny 2
Enlisted
Mordhau
Warface
Overwatch
Kovaak 2.0
Rainbow Six Siege
Overwatch, som det seneste spil


Læs også: Spiludvikleren Bethesda er nu en del af Microsoft

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button