GamingTophistorie

Spiludvikleren Bethesda er nu en del af Microsoft

Bethesda er blevet opkøbt af Microsoft for 7,5 milliarder dollars. Den endelige købsaftale er nu indgået, efter Microsoft fik grønt lys af EU-kommissionen.

Bethesda står bag flere store titler, såsom Fallout, The Elder Scrolls og Doom, så det bliver spændende at se, hvad fremtiden byder på, med Microsoft ved roret.

Artiklen fortsætter efter annoncen

“Dette er det næste skridt i opbygningen af et brancheførende spiludviklings-team, en forpligtelse, vi har over for vores Xbox-fællesskab. Med tilføjelsen af Bethesdas kreative teams skal spillere vide, at Xbox-konsoller, pc og Game Pass vil være det bedste sted at opleve nye Bethesda-spil, herunder nogle nye titler i fremtiden, der vil være eksklusive for Xbox- og pc-spillere.”

Lyder det fra Phil Spencer, CEO hos Xbox, på Xbox Wire.

Denne aftale inkluderer Bethesda inklusive understudier, som Dishonored-udvikleren Arkane, Wolfenstein-studiet MachineGames, Doom-producenten id-software og The Evil Within-studiet Tango Gameworks.
Microsoft er nu oppe på 23 førstepartsstudier sammenlignet med Sonys 13 PlayStation Studios. Bethesda vil nu blive drevet som en separat virksomhed hos Microsoft, med sin nuværende ledelse.

I fremtiden vil dette betyde, at vi vil se nogle eksklusive titler til PC og Xbox. Microsoft lover dog, at spillene Deathloop og GhostWire: Tokyo, som er under udvikling, fortsat forbliver tidsbegrænsede exclusives til PS5.

Herunder kan du se Phil Spencers tweet, vedrørende opkøbet af Bethesda.


Læs også: Disney+ har rundet 100 millioner abonnenter

Back to top button