Teknologi

Ny Amazon-wearable skal aflæse dine følelser

Amazon arbejder på en stemmeaktiveret wearable, der kan aflæse og genkende vores følelser.

Nyhedstjenesten Bloomberg er faldet over interne Amazon-dokumenter, der beskriver firmaets planer om at gå ind på wearables-markedet. Hardwaren udvikles af det team, der også står bag Echo-højttalerne og Fire-telefonen i samarbejde med Alexa-teamet.

Projektet, som har kodenavnet Dylan, beskriver en håndledsbåren enhed, der betegnes som et helbreds- og wellness-produkt. Enheden er spækket med mikrofoner der fungerer i samarbede med en smartphone-app og kan aflæse bærerens følelser ud fra klangen af stemmen. I henhold til dokumenterne er teknologien udviklet til at kunne hjælpe bæreren med at interagere mere effektivt med andre mennesker.

En unavngiven kilde hævder overfor nyhedstjenesten, at produktet allerede betatestes.

Det er ikke første gang vi hører om Amazons planer om at lave wearables. Tidligere på året kom det frem, at Amazon arbejder på en konkurrent til Apples populære AirPods, og den digitale assistent Alexa er allerede bygget ind i wearables og hovedtelefoner fra andre producenter.

Amazon har, naturligvis, ikke ønsket at kommentere på rygterne.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.