Gadgets

Amazon laver konkurrent til Apples AirPods

Amazon er i fuldt sving med at lave sine første Alexa-wearables – det bliver en konkurrent til Apples trådløse AirPods-hovedtelefoner.

Amazon udvider sin serie af lydprodukter med integreret Alexa. Ifølge nyhedstjenesten Bloomberg vil Amazon til efteråret udsende trådløse hovedtelefoner a la Apples AirPods – med men Amazons egen digitale assistent Alexa indbygget i stedet for Siri. 

AirPods er, trods lunkne anmeldelser, blevet en overraskende stor succes og Apple har netop udsendt anden udgave af de trådløse hovedtelefoner. En af de områder, hvor AirPods ikke får ros, er lydkvaliteten i forhold til musik, og det er åbenbart et område som Amazon håber at forbedre.

Ligesom AirPods skal Amazons hovedtelefoner sidde i brugernes ører uden hjælp af bøjle eller lignende.  Ved hjælp af Alexa vil brugerne kunne bestille varer, tilgå musik, vejrudsigter og andre informationer mens de er på farten.

Hovedtelefonerne vil have hjem i et etui, der dublerer som oplader – og skal oplades via et almindeligt USB-kabel. 

De forventes at komme på markedet i anden halvdel af 2019.


Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.