fbpx

 

 

 

 

Teknologi

Ny funktion: EasyPark guider dig til ledige P-pladser

Hvis du har kørt rundt i byen og lede efter en parkeringsplads, kan du nu snart få hjælp: EasyPark bliver opdateret og vil snart kunne finde pladsen for dig

Det er nærmest en slags grundregel i de større byer: Der er hele tiden biler på jagt efter ledige parkeringspladser. Faktisk er op imod 30 procent af trafikken i byerne bilister på jagt efter pladser. Men ifølge EasyPark er det snart fortid, for med en ny version af deres app vil det nemlig blive muligt automatisk at blive guidet hen til en ledig plads.

Desværre kan appen ikke guide til til en helt specifik ledig plads, men du vil blive ledt til det område i nærheden af din destination, hvor der er flest ledige pladser. På sigt arbejder EasyPark på, at tjenesten skal blive mere præcis – og forhåbentlig kan man en dag sætte sin GPS direkte til den specifikation.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Først i Danmark

Den nye funktion bliver tilgængelig i en opdatering i dag, og vil i første omgang kunne finde vej til parkeringspladser i hovedstaden. Men i løbet af kort tid vil teknologien blive bredt ud til flere byer og lande lover tjenesten, der glæder sig over, at Find & Park nu bliver tilgængelig i Danmark.

”Vi arbejder hver dag på at gøre parkering nemmere for bilister og samtidig gøre byer bedre for alle at bo og opholde sig i. Med Find & Park kan vi guide bilister til den bedste vej gennem byen og dermed reducere såkaldt ’søgetrafik’. Det gør det nemmere og hurtigere at parkere for den enkelte bilist, og samtidig nedbringer vi trængsel og forurening markant. På den måde er vi med til at gøre byerne bedre at bo og færdes i for alle, uanset om man har bil eller ej,” fortæller Bernd Reul, landechef for EasyPark i Danmark.

Find & Park er altså tilgængelig fra i dag – du finder EasyParks app i App Store her eller i Google Play her.

 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button