fbpx

 

 

 

 

GadgetsTophistorie

Officielt: Ny Symfonisk-lampe fra Sonos og Ikea til oktober

Så er den endelig officiel, den nye Sonos | Ikea Symfonisk Bordlampe, der blev lækket i starten af september.

Så er den endelig officiel, den nye Sonos | Ikea Symfonisk Bordlampe, der blev lækket i starten af september. Den nye bordlampe skal afløse den to år gamle forgænger og udmærker sig blandt andet ved bedre lyd og mulighed for en større grad af brugertilpasning, fortæller Ikea.

Man kan nu selv vælge mellem forskellige varianter både af skærmen og selve lampen. Udvalget af elpærer er også udvidet takket være E26/E27-fatningen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

“Siden lanceringen af den første Symfonisk bordlampehøjttaler har vi lært meget om, hvordan og hvor de bruges. For eksempel bruger mange mennesker lampehøjttaleren på et natbord, hvilket fik os til at lave en ny, lidt mindre lampefod. Vi tilbyder nu også kunderne flere designvalg, hvilket gør lampehøjttaleren bedre egnet til deres individuelle hjem. Ved at integrere en højttaler i en bordlampe kan vi spare plads, reducere rod og skabe stemning med både lys og lyd,” siger Stjepan Begic, produktindehaver hos Ikea i Sverige.

Der kan vælges mellem en sort eller hvid version af lampens sokkel samt to lampeskærme i forskellige stilarter og farver: En tekstil- eller glaslampeskærm, i enten sort eller hvid.

“Ud over den mindre størrelse og mange forskellige designmuligheder giver den nye Symfonisk bordlampehøjttaler en bredere og mere rumfyldende lyd, hvilket skaber en god lytteoplevelse, uanset hvor du placerer den i dit hjem,” siger Sara Morris, der er produktchef hos Sonos.

Sonos | Ikea Symfonisk Bordlampe
Bordlampen sammen med højttaler-billedrammerne fra tidligere på året.

Den nye Sonos | Ikea Symfonisk Bordlampe er blevet udstyret med en helt ny akustisk arkitektur, der ruger en specialdesignet bølgeleder til at skabe en “fantastisk lydoplevelser fra alle vinkler”.

Som andre Sonos- og Symfonisk-højttalere kan bordlampen tilsluttes wifi og forbindes med andre Sonos-produkter, herunder dem fra Symfonisk-serien. Det er ikke oplyst, med vi går ud fra, at to bordlamper vil kunne kobles sammen til stereo, ligesom to lamper vil kunne fungere som baghøjttalere i en surround-opsætning.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den nye Sonos | Ikea Symfonisk Bordlampe sættes til salg online og i Ikeas varehuse den 14. oktober. Der er endnu ikke meldt nogen præcis dansk pris ud, men selve lampefoden står til 129 euro (960 kroner) mens lampeskærmene koster henholdvis 20 euro (stofudgaven) og 30 euro (glasudgaven) – altså 149 og 223 kroner. En samlet pakke kommer altså til at koste fra omkring 1.100 kroner – hvilket er væsentlig billigere end den nuværende model, der fortsat sælges for 1.699 kroner.

Back to top button