Teknologi

Ny Microsoft-app løser dine matematikopgaver

Med hjælp fra dit mobilkamera og kunstig intelligens kan Microsofts nye Math Solver knuse matematiske problemer – på en pædagogisk måde.

Microsoft har igennem tiden lavet skæve og brugbare apps, der kan løse daglige problemer og den seneste skal hjælpe med at knuse matematiske udfordringer.

Microsoft Math Solver – der fås ganske gratis til både iOS og Android – kan løse forskellige matematiske problemer, herunder kvadratiske ligninger, beregning og statistik. App’en kan også vise grafer for ligningen for at forbedre din forståelse af emnet.

Du kan enten indtaste en formel ved hjælp af en videnskabelig lommeregner i app’en eller tegne formlen på telefonens skærm. Det er endda muligt at scanne formler via telefonens kamera. Virksomheden bruger også kamerateknologien til at scanne dokumenter i sin nye Office-app til mobil.

App’en løser ikke alene opgaven, den viser også hvordan den når frem til resultatet – og den viser hvilke metoder, der kan bruges til udregningerne. Derudover leverer app’en ganske pædagogisk flere ressourcer om emnet, blandt andet videoer.

Microsoft Math Server understøtter 22 forskellige sprog, deriblandt engelsk, tysk og spansk, men desværre endnu ikke nogen af de nordiske sprog. Det er dog stadig mulig at bruge app’en herhjemme mens de – forhåbentlig arbejder på en dansk oversættelse.

Læs mere om Microsoft Math Solver på denne hjemmeside.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.