fbpx

 

 

 

 

Teknologi

Ny Microsoft-app løser dine matematikopgaver

Med hjælp fra dit mobilkamera og kunstig intelligens kan Microsofts nye Math Solver knuse matematiske problemer – på en pædagogisk måde.

Microsoft har igennem tiden lavet skæve og brugbare apps, der kan løse daglige problemer og den seneste skal hjælpe med at knuse matematiske udfordringer.

Microsoft Math Solver – der fås ganske gratis til både iOS og Android – kan løse forskellige matematiske problemer, herunder kvadratiske ligninger, beregning og statistik. App’en kan også vise grafer for ligningen for at forbedre din forståelse af emnet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Du kan enten indtaste en formel ved hjælp af en videnskabelig lommeregner i app’en eller tegne formlen på telefonens skærm. Det er endda muligt at scanne formler via telefonens kamera. Virksomheden bruger også kamerateknologien til at scanne dokumenter i sin nye Office-app til mobil.

App’en løser ikke alene opgaven, den viser også hvordan den når frem til resultatet – og den viser hvilke metoder, der kan bruges til udregningerne. Derudover leverer app’en ganske pædagogisk flere ressourcer om emnet, blandt andet videoer.

Microsoft Math Server understøtter 22 forskellige sprog, deriblandt engelsk, tysk og spansk, men desværre endnu ikke nogen af de nordiske sprog. Det er dog stadig mulig at bruge app’en herhjemme mens de – forhåbentlig arbejder på en dansk oversættelse.

Læs mere om Microsoft Math Solver på denne hjemmeside.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button