×
Streaming

Ny mobilfikseret streamingtjeneste i luften i Danmark

Quibi er en ny type streamingtjeneste, der forsøger sig med korte afsnit, der samtidig er tilpasset mobiltelefonen.

Mandag fik verden en ny streamingtjenste, men Quibi, som den hedder, adskiller sig fra Netflix, Youtube og de andre ved at fokusere på mobilplatformen – og servere tv-serier med afsnit, der er under 10 minutter lange. Selv film brydes ned i mindre stykker.

Tjenesten har linet op til lancering med en række mere eller mindre ansigter, heriblandt Sophie ”Game Of Thrones” Turner, Idris Elba, Jennifer Lopez og den allestedsnærværende Steven Spielberg, der også var posterboy under lanceringen af Apple TV sidste år.

Quibi er snittet specielt til mobiltelefoner og forsynet med den såkaldte Turnstile-funktion, der gør det muligt at se serierne både på højkant og i bredformat. I visse tilfælde opfordres der ligefrem til at dreje mobilen midt i serien, så man kan se den aktuelle scene fra en anden vinkel. 

Et abonnement på den nye tjeneste koster 69 kroner om måneden, men Quibi tilbyder de tre første måneder gratis. Ifølge Quibi er målgruppen personer i aldersklassen mellem 18 og 44 år, der allerede er komfortable med både smartphones og korte fortællinger.

Quibi
Skærmbilleder fra Quibi app’en.

Quibi kan besøges på computeren, men for at se serierne, skal man hente app’en til enten iPhone eller Android.

Hvis du har taget et kig, må du meget gerne lade os vide, hvad du synes om tjenesten i kommentarfeltet nedenfor …

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.