×
GamingTophistorie

Ny PS5-model kommer i 2023: PS5 Slim?

Ifølge et nyt rygte er der er en ny PlayStation-model på vej, som lander næste år. Modellen siges at få et eksternt diskdrev – er dette mon PS5 Slim?

Diskdrevet siges at kunne købes separat, eller som en samlet pakke med en PlayStation 5, hvor det kan tilsluttes konsollen via. USB-C. Den nye PS5-version får også en ekstra USB-C port på bagsiden, hvilket selvfølgelig er tiltænkt diskdrevet. Rygtet stammer fra Insider-gaming.

Selvom diskdrevet er eksternt, vil det ifølge kilden kunne fremstå som en integreret del af konsollen. Designet af diskdrevet må altså være i stil med PS5, sådan at det smelter sammen på æstetisk vis.

Såfremt rygtet er sandt, er det altså slut med at skelne mellem den “almindelige” PS5 med diskdrev og Digital Edition uden diskdrev.

Det fremgår dog ikke af kilden, hvorvidt dette er en Slim-model eller ej. Ligeledes bliver PS5 Pro heller ikke nævnt, selvom der tidligere har været rygter om en lancering næste år.
PS5 Slim (eller hvad end udgaven kommer til at hedde) siges at lande på markedet omkring september 2023.


Læs også: Rygte: Google Nest Wifi Pro lanceres snart

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.