×
GamingTophistorie

Længe ventet PS5 feature er nu tilgængelig: 1440p opløsning

Der er godt nyt til alle med en 1440p-skærm, idet opløsningen nu er understøttet i den seneste opdatering til PS5.

Indtil nu har det kun været muligt at vælge imellem 1080p og 4K-opløsning, hvilket har været lidt træls for folk med en 1440p-skærm. Nu er 1440p dog endelig en mulighed i den seneste softwareopdatering til PS5.

På samme tid kan man nu også organisere spil i mapper, sådan der kan skabes lidt mere orden, hvis man har mange spil.

“Thanks to the support and feedback from our PS5 beta participants, today we’re rolling out a new system software update to PS5 players globally. The update includes several highly-requested features like 1440p HDMI video output”. Lyder det på PlayStation Blog.

1440p video output på PS5 er understøttet på TV og skærme der kan vise 1440p/60Hz, eller 1440p/60Hz og 120Hz. VRR (Variable Refresh Rate) på PS5 er kun understøttet i 1080p og 4K output, men desværre ikke i 1440p (indtil videre).

Microsoft har understøttet 1440p på Xbox Series X|S siden lancering, men det har altså taget Sony forholdsvis lang tid at implementere samme feature.

Her er en liste over alle nye features:

  • Mapper i spilbiblioteket
  • Understøttelse af 1440p opløsning
  • Forbedringer til Game Base
  • Forbedringer til spilhjælp
  • Bedre adgang til igangværende aktiviteter
  • Sammenlign 3D-lyd og almindelig stereo


Læs også: Sony introducerer Xperia 5 IV

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.